{mediabox t=Wim|src=images/IM/makelaars/Wim.jpg" }Koos{/mediabox}Koos Lamme is actief op het gebied van ontwikkeling, realisatie en exploitatie van projecten op het gebied van duurzame energie. Als bestuurslid van Zonnecollectief Tuindorp Hengelo ben ik betrokken bij een postcoderoos project in de wijk Tuindorp in Hengelo waar sinds augustus 2017 682 zonnepanelen zijn ge├»nstalleerd.
Het leuke van de energiewereld is dat die continu in beweging is, waardoor er steeds weer mogelijkheden voor vernieuwende initiatieven zijn. Ik vind het een uitdaging om een idee dat opgekomen is verder te ontwikkelen, te helpen slimme oplossingen te bedenken en tenslotte het project ook tot realisatie te brengen.
In Overijssel wil ik lokale initiatieven graag helpen om juiste keuzes te maken, de haalbaarheid van het project te toetsen en een duwtje in de rug te geven om het initiatief tot een succes te maken.

Nieuwe Energie Overijssel is een uniek programma met als missie dat Overijssel in 2050 energieneutraal is. De alliantie van verschillende partijen werkt aan 20% Nieuwe Energie in 2023. Het programma onderscheidt zich door regionale kracht, een groeiend kennisnetwerk en innovatieve oplossingen.

NEO